Terzićeva: Želim seniorske medalje

Srpska delegacija vratila se u ponedeljak sa Evropskom prvenstva za juniore, a dvostruku šampionku Evrope Amelu Terzić i dočekali su čelnici Atletskog saveza.

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.07.2011.

22:19

Default images

Tu su bili predsednik Veselin Jevrosimović, generalni sekretar Slobodan Branković, savezni selektor Dragiša Kuzmanović i komesar za takmičenja Ivica Možek.

“Ove uspehe ne doživljavam kao nešto veliko. Svesna sam da sam još uvek juniorka i cilj mi je da stasam u pravu seniorku, da za Srbiju osvajam medalje u seniorskoj konkurenciji na velikim takmičenjima”.

„Ove medalje su samo dokaz da smo na pravom putu za ispunjenje tog cilja“, dodala je Terzićeva.

Rifat Zilkić, Amelin trener, potvrdio je njene reči i dodao:

Potvrdili smo da Amelini uspesi i medalje sa EYOF-a i Svetskog prvenstva za mlađe juniore nisu bili slučajnost. Ovo je veliki uspeh, ponosan sam na nju, ne predajemo se i još sa više elana idemo dalje“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: