Fulam doveo mladića iz Palerma

Engleski fudbalski klub Fulam doveo je u svoje redove reprezentativca Švajcarske do 21 godine Pajtima Kasamija, koji je prošle sezone nastupao za Palermo.

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.07.2011.

21:31

Default images

Za tim sa Sicilije 19-godišnji Kasami odigrao je 24 utakmice prošle godine, a sa Fulamom je potpisao četvorogodišnji ugovor.

„Pajtim je mladi, talentovani fudbaler sredine terena koji ima potencijal. Svestran je i može lako da se prilagodi igri na više različitih pozicija u timu“, rekao je menadžer londonskog tima Martin Jol.

“On je ključni igrač u U-21 selekciji Švajcarske i oduševljen sam što smo, posle Marsela Gecova, doveli još jednog talentovanog igrača. Verujem da će oni na duge staze biti dobra pojačanja za ekipu”, dodao je Jol.

Prvi klub sa koji je nastupao kao senior bila Belincona, a prošlog leta je sa Palermom potpisao petogodišnji ugovor. Međutim, italijanski klub sada je pristao da ga proda, a cena transfera nije poznata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: