Sančes oduševljen prelaskom u Barsu

Novi napadač Barselone Aleksis Sančes rekao je da je u ekipu prvaka Evrope i Španije došao kako bi učio od najboljih fudbalera.

Izvor: B92, Beta

Ponedeljak, 25.07.2011.

17:05

Default images

Sančes je u Barselonu došao iz italijanskog Udinezea, koji je na ime obeštećenja zaradio 26 miliona evra.

"Želim da pomognem Barseloni da radi ono što najbolje zna, a to je osvajanje trofeja. Lakši deo posla je bio potpisivanje ugovora, a teži je ostanak u ekipi", rekao je Sančes koji je sa Barselonom potpisao petogodišnji ugovor.

"Nisam još ništa postigao. Daću sve od sebe da ekipa ima dobre rezultate. Svi moramo da učimo od igrača kao što su Lionel Mesi i Ćavi Ernandes", naveo je Sančes.

Sportski direktor Barselone Andoni Zubizareta rekao je da je Čileanac odličan fudbaler koji može da igra na nekoliko različitih pozicija.

"On može da igra na sve tri pozicije u napadu, a lako mu je da se prilagodi različitim stilovima. Pošto je veoma brz, Sančes će biti jedno od naših najjačih oružja u napadu".

Sančes će u Barseloni nositi dres sa brojem devet, koji je ostao slobodan nakon što je Bojan Krkić prešao u italijansku Romu. Zubizareta je najavio i da će Barselona nastaviti pregovore sa londonskim Arsenalom o kupovini igrača sredine terena Seska Fabregasa.

Prvu takmičarsku utakmicu u novoj sezoni Barselona će odigrati 14. avgusta u gostima kod madridskog Reala u Superkupu Španije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: