Bekam se povlači za dve godine

Bivši kapiten reprezentacije Engleske Dejvid Bekam veruje da će igrati još bar dve godine pre nego što se povuče iz fudbala.

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.07.2011.

11:43

Default images

36-godišnjeg Bekama još godinu dana veže ugovor sa Los Anđeles Galaksije, ali je on nagovestio da je voljan da ga produži i karijeru završi u Sjedinjenim Državama.

„Sve dok se jednog dana ne probudim i ne budem se osećao kao sada, nastaviću da igram. Još uvek moram da igram na određenom nivou, ali mislim da mogu to“, rekao je Bekam.

Ovo je poslednja godina mog ugovora sa Galaksijem, ali uživam da igram u ovoj ligi, za ovaj klub, sa igračima i menadžerom koje imamo“, istakao je Bekam.

Bekam je pre nekoliko dana igrao protiv svog bivšeg kluba Mančester Junajteda, a očekuje ga još jedan duel sa ’crvenim đavolima’ koji će se sastati sa najvećim zvezdama MLS lige, u kojem će se naći i on. Bivši kapiten Junajteda, takođe, je istako da misli da bi Junajted trebalo da pokuša da dovede Veslija Snajdera, kojeg smatra idealnom zamenom za Pola Skolsa, koji se povukao prošle sezone.

Skols je igrač kojeg žele da zamene. On je neverovatan fudbaler i svima će nedostajati, a baš zato im je potreban neko poseban. Mnogi pričaju o Snajderu, odličan je fudbaler i super momak i siguran sam da bi se odlično uklopio u Junajtedu“, naglasio je Bekam.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: