Real nudi 18 miliona za Fernandesa

Španski košarkaš Rudi Fernandez bi mogao da postane najplaćeniji igrač u ACB ligi ukoliko prihvati ponudu Real Madrida.

Izvor: B92

Nedelja, 03.07.2011.

22:56

Default images

’Kraljevski klub’ je potrošio mnogo novca na dovođenje igrača koji su bili želja bivšeg trenera Etorea Mesine, ali su rezultati više nego razočaravajući.

Uprkos odluci da smanji budžet za narednu sezonu, predsednik kluba Florentino Peres je voljan da ponudi Fernandesu 18 milona evra za šest sezona.

Posle tri godine u Portlandu, Fernandes je trejdovan u šampionski tim Dalasa, ali njegova uloga u novom klubu još uvek je nejasna. Uz to, Fernandes bi u Dalasu naredne sezone trebalo da zaradi milion i po evra, što je upola manje sume koju mu nudi Real.

Rudijev novi ugovor u NBA ligi zavisiće od njegovih partija, dok bi u Realu imao obezbeđenu visoku zaradu za narednih šest sezona.

Španski bek je prethodne sezone beležio 8,5 poena, 2,2 skoka i 2,5 asistencije po meču.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: