Ljodra spreman za iznenađenje

Majkl Ljodra misli da ima šansu u duelu osmine finala na Vimbldonu protiv Novaka Đokovića.

Izvor: B92

Nedelja, 26.06.2011.

18:51

Default images

Francuz je rekao da mu je oduvek bio san da dogura daleko na Vimbldonu i da jedva čeka meč u ponedeljak.

“Ovo je prvi put da igram osminu finala na Vimbldonu. Uvek je veoma zanimljivo igrati protiv velikog imena, posebno na najboljem turniru na svetu.”

“Oduvek sam sanjao da igram ovde u drugoj nedelji, a sada sam dobio i bonus jer igram protiv njega. Već sam ga pobedio prošle godine na Mastersu u Parizu, pa zašto to ne bih ponovo uradio? Ta pobeda mi daje samopouzdanje iako je on sada potpuno drugi igrač. Dobio je toliko mečeva od početka godine, ali ja znam da u jednom meču svašta može da se dogodi”, rekao je Francuz.

Ono što mnogi ne znaju je da je Ljodra poznat po šalama, a najpoznatiju je napravio Hrvatu Ivanu Ljubičiću pre nekoliko godine kada je skinuo svu odeću sa sebe, sakrio se u Ljubičićevoj svlačionici, a zatim ga na smrt preplašio. On kaže da se i na velikim turnirima ništa ne menja.

“Ne, ne, ne. Sve je apsolutno isto. I na najvećim turnirima morate ostati isti čak i kada morate da se našalite i sa Rodžerom. O, da. Morate da poznajete Federera bolje, on je potpuno druga osoba na i van terena. On me savršeno poznaje, vršnjaci smo, i zna šta može od mene da očekuje. Nekada davno bi mi i uzvratio, a sada zna da sam luđi od njega. Svi znaju da volim da se šalim, u svlačionici je uvek zabavno. Novak je super momak, sa njim je uvek zabavno, tako da ako odlučim da nešto napravim, ne brinite, uradiću to”, rekao je Ljodra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: