Dimitrijević zvanično u Zvezdi

Prvo pojačanje Crvene zvezde ovog leta Miloš Dimitrijević izjavio je da će učiniti sve da bude naslednik Roberta Prosinečkog u crveno-belom dresu.

Izvor: B92, Tanjug

Petak, 10.06.2011.

13:52

Default images

Doskorašnji igrač Rada, inače, sin legendarnog fudbalera Partizana Zorana Čave Dimitrijevića potpisao je trogodišnji ugovor i zadužio dres sa brojem 7, koji je pre više od dve decenije bio 'u vlasništvu' Roberta Prosinečkog.

Mislim da sam napravio pravi potez dolaskom u Crvenu zvezdu. Nadam se da će ljudi iz kluba, ali i trener Prosinečki koji je nekada igrao na mojoj poziciji biti zadovoljni“, rekao je Dimitrijević.

’Mali Čava’ istakao je da poštuje sve što je njegov otac uradio u dresu Partizana, ali da sam odlučuje o svojoj karijeri.

Nisam dete Partizana, odrastao sam u Francuskoj i fudbal sam počeo da igram u Nantu“, rekao je Dimitrijević.

Miloš Dimitrijević ima 27 godina, rođen je u Beogradu, ali se kao dete preselio u Francusku. Profesionalnu karijeru počeo je u Nantu 2004. godine, posle tri godine preselio se u Grenobl, a od prošlog leta bio je član Rada. Minulih šest meseci proveo je na pozajmici u italijanskom Kjevu. Za našu mladu reprezentaciju debitovao je protiv Tunisa 2006. godine, a jesenas ga je povreda sprečila da debituje za A reprezentaciju u prijateljskom meču protiv Bugarske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: