Benzema očekuje da ostane u Realu

Francuski fudbaler Karim Benzema demantovao da će preći u Arsenal tvrdnjama da madridski Real ne želi da ga proda ovog leta.

Izvor: B92

Petak, 27.05.2011.

15:39

Default images

Menadžer Arsenala Arsen Venger nedavno je rekao da bi 23-godišnji Benzema mogao da pređe u londonski klub jer posle razočaravajuće sezone želi da napravi promene u timu ’tobdžija’.

„Kada se gleda sa strane, ne izleda nemoguće. On je igrač koji mi se sviđa, pametno se kreće, dobro kombinuje i pravi razliku na terenu. Za mene je on igrač koji je među najboljima na svetu“, rekao je Venger.

Benzemina budućnost u Madridu je bila predmet spekulacija u poslednjih godinu dana, ali je francuski fudbaler znatno popravio formu u drugom delu šampionata Španije, pošto je postigao 13 golova na isto toliko mečeva.

Očekuje se da će se Emanuel Adebajor vratiti u Mančester Siti, a iako ’kraljevski klub’ razmišlja o kupovini Serhija Kuna Aguera iz Atletika, Benzema je uveren da trener Madriđana Žoze Murinjo ne želi da ga proda.

Mislim da Real Madrid ne želi da ne proda. Murinjo ima poverenja u mene. Sledeće sezone ćete videti najbolje od Benzeme“, rekao je francuski reprezentativac.

Aguero je izjavio da želi da napusti Atletiko i od tada je povezivan sa Realom, a Benzema ističe da bi argentinski napadač bio dobrodošao na „Santijago Bernabeu“.

Aguero ima potreban kvalitet da bi igrao za Real“, naglasio je Benzema.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: