JSL: Izabran najbolji tim

Po odluci trenera timova Jelen Superlige Srbije, sastavljen je najbolji tim šampionata Srbije.

Izvor: B92

Petak, 27.05.2011.

14:48

Default images

Za najboljeg golmana Jelen Super lige proglašen je Bojan Šaranov, golman OFK Beograd, koji je dobio 5 glasova.

Skoro jednoglasno, na poziciji desnog bočnog beka, za najboljeg je proglašen Pavle Ninkov, igrač Crvene Zvezde, sa 13 osvojenih glasova.

Treneri su bili saglasni da su najbolji centralni bekovi: Stefan Savić iz Partizana i Danijel Mojsov iz Vojvodine, dok je za najboljeg levog beka proglašen Duško Tošić iz Crvene Zvezde, za koga je glasalo pet superligaških trenera.

Na poziciji desnog veznog igrača u idealnom timu Jelen Super lige za najboljeg je proglašen igrač Partizana Stefan Babović. Najbolji centralni vezni igrači Jelen Super lige su Slobodan Medojević iz Vojvodine, sa osam glasova, dok je Radosav Petrović iz Partizana osvojio sedam glasova superligaških trenera. Sa šest glasova, na poziciji levog veznog igrača našao se Evandro Goebel iz Crvene Zvezde.

Najbolji špicevi Jelen Super tima su Oumaru Abubakar iz Vojvodine, sa najviše osvojenih glasova trenera – deset, dok su Andrija Kaluđerović iz Crvene Zvezde i igrač Partizana Ivica Iliev dobili po 6 glasova.
FoNet
Sa osvojenih pet glasova, Slobodan Medojević iz Vojvodine proglašen je za najperspektivnijeg mladog igrača Jelen Superlige.
FoNet
Posebna nagrada pripala je fudbaleru Rada Marku Stanojeviću koji je pobednik takmičenja Jelen Superšut. Lopta koju je on udario letela je brzinom od 137 kilometara na čas.









Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

22 h

Podeli: