Prosinečki: "Realizacija problem"

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je da nema šta da zameri svojim fudbalerima, iako su odigrali nerešeno protiv Spartaka.

Izvor: B92

Sreda, 25.05.2011.

21:49

Default images

Prosinečki je priznao da tim ima problema sa realizacijom.

"Ne mogu da zamerim igračima na želji i borbenosti. Mislim da je Crvena zvezda danas igrala dobro, ali je činjenica da imamo problem sa realizacijom, pošto nam je potrebno bar pet šansi da bismo dali gol", rekao je Prosinečki.

"Crveno-beli" i dalje imaju isti broj bodova kao Vojvodina, sa kojom se sastaju u poslednjem kolu i taj meč će odlučiti ko će osvojiti drugo mesto, koje je obezbeđuje kasniji početak kvalifikacija za Ligu Evropa.

"Svestan sam da nas čeka težak posao u Novom Sadu ako želimo da osvojimo to drugo mesto", rekao je Prosinečki.

Trener Spartaka Ljubomir Ristovski rekao je da je njegov tim bio spreman za Zvezdu.

"Znali smo da nas čeka ranjena Crvena zvezda posle poraza u Čačku prošle nedelje i da će napadati od početka. Zato smo bili orijentisani na kontranapade. Zadovoljan sam borbenošću. Mislim da smo pokazali hrabrost, ali smo imali i sreće", rekao je Ristovski.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: