Bojana u osmini finala Strazbura

Srpska teniserka Bojana Jovanovski plasirala se u osminu finala turnira u Strazburu.

Izvor: B92

Ponedeljak, 16.05.2011.

17:34

Default images

Jovanovski je do pobede protiv Ruskinje Ale Kudrijavceve na startu takmičenja došla sa 7:6 (7:3), 6:3, posle jednog sata i 16 minuta.

U narednom kolu, naša teniserka će igrati protiv Anabel Medine Gariges iz Španije, koja je pobedila Amerikanku Melani Udan sa 6:3, 6:1.

U prvom setu nije viđen nijedan brejk, a Jovanovski je bez većih problema slavila u taj brejku. Srpska teniserka je potom u drugom setu iskoristila jedinu brejk loptu koju je imala i došla do trijumfa.

Jovanovski nije jedina srpska teniserka koja igra na turniru u Strazburu, pošto na njemu učestvuje i Ana Ivanović, koja je dobila specijalnu pozivnicu organizatora. Ivanovićevu na startu takmičenja očekuje duel sa Hrvaticom Mirjanom Lučić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: