I Troicki izgubio, Nemci vode 2:0

Viktor Triocki ekspresno je poražen u drugom meču duela u Svetskom kupu u Diseldorfu.

Izvor: ÈŽ

Ponedeljak, 16.05.2011.

13:23

Default images

Od njega je za 58 minuta igre bio bolji Florijan Majer sa 6:2 i 6:2.

Presudila je angažovanija i agresivnija igra Nemca, ali i loš servis našeg igrača, koji je odservirao tri dvostruke servis greške i imao lošu realizaciju prvog servisa samo 55 odsto. Troicki nije nijednom došao u priliku da oduzme servis protivniku, dok je dva puta izgubio svoj. Nemci sada vode sa 2:0, jer je prvog dana izgubio i Tipsarević.

Troicki nije dobro počeo. Od početka meča osvojio je samo jedan gem, pa je Majer veoma brzo došao do velike prednosti od 4:1 u gemovima.

Majer je poveo i sa 5:1, i bio u prilici da ponovo Viktoru oduzme servis, ali onda i naš igrač zaigrao malo angažovanije i uspeo da smanji na 5:2. Nemac je odmah zatim na svoj servis došao do 6:2 i vođstva od 1:0 u setovima, najviše zahvaljujući dobrim servisima i velikom broju grešaka Troickog.

Drugi set Troicki je otvorio mnogo agresivnije i došao do vođstva od 1:0, ali je Majer nastavio da dobro servira i napada dubokim loptama, pa je odmah izjednačio na 1:1. Nemac je odmah zatim preuzeo inicijativu, oduzeo servis Troickom i posle šest odigranih gemova poveo sa 4:2.

Majer je nastavio sa agresivnom igrom na koju naš teniser nije imao odgovor, pa je Nemac posle samo 54 minuta efektivne igre doneo drugi poen selekcii Nemačke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: