Novak za B92: "Zaista neverovatno!"

Novak Đoković je posle pobede u finalu turnira u Rimu izjavio za B92 da je prezadovoljan novim trijumfom nad Nadalom.

Izvor: SO

Nedelja, 15.05.2011.

22:20

Default images

„Pre svega, mislim da je ovaj meč premašio čak i finale u Madridu. Zaista sam pružio jednu od svojih najboljih igara u karijeri na ovoj podlozi“.

„Neverovatno je da sam uspeo da pobedim Nadala dva puta uzastopno u 7-8 dana, a on je najbolji igrač svih vremena na šljaci. Ne mogu ništa da kažem osim da sam prezadovoljan, saad želim da uživam u pobedi i da se pripremim za Rolan Garos“.

Đoković je potom prokomentarisao ambijent u Rimu.

„Fantastična je atmosfera bila, većina ljubitelja tenisa koji su došli u Rim priželjkivala je ovo finale i to se ostvarilo. Bio sam blizu poraza od Marija u polufinalu, koji je bio sjajan, ali uspeo sam da izvučem taj meč. Uspeo sam da se oporavimda izvučem maksimum iz sebe“, zaključio je Novak za B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

118 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: