“Nole nije naučio ništa ove godine”

Od početka ove godine najbolji srpski teniser, a uskoro, nadamo se, i svetski, Novak Đoković ne zna za poraz.

Izvor: B92

Nedelja, 15.05.2011.

12:20

Default images

Poslednjih nedelja pokazao nam je da ne postoji situacija iz koje ne može da se izvuče, a to se najbolje videlo i u subotnjem meču u polufinalu Mastersa u Rimu sa Britancem Endijem Marijem.

Iako je lako došao do vođstva u setovima Đoković je izgubio drugi, a baš kada je izgledalo da Mari ima prednost, naš teniser je uvek smogao snage da sve razuveri u to i na kraju je trijumfovao.

Odmah posle meča, Đokovićev dobar prijatelj hrvatski teniser Ivo Karlović je na svojoj stranici na društvenoj mreži Twitter napisao sledeće:

Kažu da se uči iz grešaka. Ako je tako, Nole nije naučio ništa ove godine”.

Tom rečenicom, Karlović je na zanimljiv način opisao igru trenutno drugog tenisera sveta, a samo se nadamo da će tako nastaviti i dalje, počevši od finala Mastersa u Rimu, protiv Rafaela nadala, u nedelju od 16.15, uz direktan prenos na televiziji B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: