Rim: Novak i Nadal u 19h (TVB92)

Finale Mastersa u Rimu između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala kasnio je zbog kiše u glavnom gradu Italije i počeće oko 19 sati, uz direktni prenos na TV B92.

Izvor: SO

Nedelja, 15.05.2011.

02:14

Default images

Posle pobede nad Endijem Marijem u iscrpljujućem meču Đoković je rekao da će pokušati da se oporavi za finale sa Nadalom.

„Kao što znamo, Nadal je fizički najjači momak na Turu. Nije tajna da me serija pobeda polako sustiže u fizičkom smislu".

Prema poslednjim informacijama, teren se trenutno (17h) priprema za finalni meč u konkurenciji žena, a po njegovom završetku na teren izlaze Đoković i Nadal. Sudeći po vremenskim prognozama, kiše u Rimu više neće biti do kraja dana.

"Uz Nadala sam odigrao najviše mečeva, igram u visokom ritmu i prirodno je da se umorim, ali to nije ništa novo. Daću sve od sebe da se oporavim za finale“, izjavio je Đoković posle trijumfa nad Marijem sa 6:1, 3:6, 7:6 (7-2).

Novak je potom odao priznanje Mariju i čestitao mu na sjajnom meču.

„Svi koji su gledali meč mogli su da vide da se pobednik nije znao do poslednjeg poena. Drago mi je što sam bio deo tog fantastičnog meča, Endi je servirao zaista dobro, naročito u drugom setu, i stavljao me je pod pritisak u mojim servis gemovima. Meč nas je obojicu iznurio i mislim da on nije imao sreće jer je igrao bolje na kraju meča“, rekao je Đoković posle 36. uzastopne pobede od početka sezone.



Uprkos porazu, Mari je optimističan i misli da može da osvoji Rolan Garos.

Prvom teniseru sveta Rafaelu Nadalu nije se ispunila želja da u finalu za rivala ima Marija, pa će morati na megdan čoveku koji ga je dobio već tri puta ove sezone. Međutim, u ukupnom skoru Maljorčanin vodi sa 16-10, uključujući 9-1 na šljaci. Posao će mu dodatno biti olakšan činjenicom da će Novak imati svega 15-ak sati da se oporavi posle spektakularnog okršaja sa Marijem koji je trajao više od tri časa:

:

Direktni prenos finala moći ćete da gledate na TV B92. Prethodno ne propustite da pogledate Studio posvećen finalu sa uživo uključenjem izveštača B92 iz Rima Milana Boškovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

228 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: