Zvezda traži milion za Kadua

Uprava Crvene zvezde je najavila da želi da se oslobodi viška stranaca kako bi oformila kvalitetan tim, koji uključuje dovođenje novih igrača iz inostranstva.

Izvor: B92

Subota, 30.04.2011.

10:33

Default images

Na transfer listi najverovatnije biće svi legionari, osim Evandra i Borhe.

Jedan od onih koji će morati da potraže novu sredinu ovog leta je i Brazilac Mendeš Kadu. On karijeru, najverovatnije, nastavlja u Turskoj, prenosi “Sportski žurnal”.

Manisa i Crvena zvezda su na pragu dogovora oko kupovine brazilskog veziste, koji ima zeleno svetlo da ovog leta napusti Marakanu. Ostalo je da se postigne dogovor oko transfera, jer turski klub za Kadua, kojeg je nekoliko puta gledao ovog proleća, uključujući i večiti derbi, nudi 700.000, dok crveno-beli za obeštećenje traže milion evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

11 h

Podeli: