Urošu Mišiću prepolovljena kazna

Uroš Mišić, prvobitno osuđen na 10 godina zatvora za napad bakljom na žandarma na fudbalskoj utakmici, konačnom presudom kažnjen je sa 5 i po godina, piše Blic.

Izvor: B92

Subota, 30.04.2011.

09:43

Default images

Prema presudi Apelacionog suda u Beogradu, Mišić će u zatvoru ostati do 5. juna 2013, jer mu se po zakonu uračunava i vreme u provedeno u pritvoru.

Sud je utvrdio da je Mišić udario upaljenom bakljom policajca Nebojšu Trajkovića po leđima tokom utakmice Crvena zvezda - Hajduk iz Kule, 2. decembra 2007, zbog čega je i osuđen na 5 i po godina.

"Mišiću je preinačeno krivično delo od pokušaja ubistva u napad na službeno lice, što je važilo u vreme kada je policajac napadnut. Nije bilo dokaza da je Mišić policajcu pokušao da ugura baklju usta jer Trajković nema povrede na licu, ni na rukama od upaljene baklje. Apelacioni sud je i otvorio pretres da bi neposredno utvrdio sporne činjenice", kaže izvor "Blica".

Opširniju vest možete da pročitate na 'Info' strani našeg sajta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: