Metalac se seli u Čačak

FK Metalac će do kraja sezone biti domaćin u Čačku, piše ‘Žurnal’.

Izvor: B92, zurnal.rs

Petak, 22.04.2011.

10:19

Default images

Superligaš iz Gornjeg Milanovca je do sada kao domaćin nastupao u Kragujevcu, ali će se to očigledno promeniti.

“Dobili smo najavu iz Gornjeg Milanovca da će Metalac rivale u finišu sezone dočekivati na stadionu kraj Morave”, potvrdio je Branislav Delić, komesar za takmičenje Jelen Super lige.

Glavni razlog za prekid saradnje Metalca i kragujevačkog Sportskog centra „Mladost”, koji gazduje stadionom „Čika Dača” bila su dugovanja Milanovčana, a iznose – 1,25 miliona dinara.

Spor je nastao, jer Metalac nije nadoknadio Kragujevčanima štetu posle slomljenih stolica na ovogodišnjoj i prošlogodišnjoj utakmici protiv Crvene zvezde.

“Od ukupnog duga, 364.000 dinara odnosi se na korišćenje terena. Ostala suma je na ime štete načinjene lomom stolica. Dogovor je bio da do juče, Metalac uplati polovinu od 1,25 miliona dinara, koliko je ukupan dug. Novac nije uplaćen, niti smo dobili validan dokaz da jeste” stigla je zvanična informacija iz SC „Mladost”.

U Metalcu nisu bili raspoloženi da komentarišu najavu o selidbi u Čačak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: