Ko će gde poslednjeg dana roka?

Poslednji dan zimskog prelaznog roka se bliži kraju.

Izvor: B92

Ponedeljak, 31.01.2011.

15:45

Default images

Već je obavljeno nekoliko velikih transfera, među prvima je Edin Džeko koji je početkom januara iz Volfzburga došao u Mančester siti

Milanu su se pridružili Antonio Kasano, Mark van Bomel, i Urbi Emanuelson, a Real je u svoj tabor doveo Emanuela Adebajora. Luis Saurez je na pragu potpisivanja ugovora sa Liverpulom. Doskorašnji igrač Juventusa Nikola Legrotalje je potpisao šestomesečni ugovor sa Milanom.

Međutim, mnogi čekaju poslednje minute prelaznog roka kako bi doveli pojačanja u svoje redove.

Najveća prašina se podigla oko prelaska Fernanda Toresa iz Liverpula u Čelsi. U medijima se pominju razne ponude. Liverpul navodno traži 50 miliona funti plus francuskog napadača Nikolasa Anelku. Čelsi je prvobitno pokušao sa ponudom od od 35 miliona funti, ali su to u Liverpulu bez razmišljanja odbili.
Beta
Mnogi velikani stoje iza vrata Totenhema sa željom da kupe Gereta Bejla. Sada se u priču uključila i Barselona koja bi u poslednjim trenucima zimskog prelaznog roka mogla da ostvari senzacionalan transfer. Katalonci su ponudili "petlovima" 45 miliona evra i sada se čeka brz odgovor, kako bi sjajni levi bek do kraja prelaznog roka došao na Kamp Nou. Male su šanse da do ovog transfera dođe, jer u slučaju prelaska, Bejl ne bi mogao da nastupa za Barsenolu u Ligi šampiona.

Totenhem je ponudio 26 miliona funti za napadača Atletik Bilbaa, Fernanda Ljorentea. Takođe, mediji pišu da bi i uprava Čelsija mogla da se uključi u trku za Ljorentea, ali samo ako ne bude uspela da dovede na Stamford bridž napadača Liverpula Feranda Toresa.

Srpski reprezentativac Nikola Žigić mogao bi iz Birmingema da se vrati u Rasing Santander.
Beta
Golman Ajaksa Marten Stekelenburg našao se na meti Mančester Junajteda kao glavna zamena za Edvina van der Sara, koji je najavio povlačenje iz fudbala na kraju ove sezone.

Fudbaler Atletika iz Madrida Serhio Aguero izjavio je da „ostaje veran“ svom dosadašnjem klubu, iako su postojale priče da će preći u redove gradskog rivala, ili u londonski Totenhem.

Inter ima dva kandidata za pojačanja, to su fudbaler Đenove Domeniko Krišito i Juto Nagatomo igrač Ćezene, za koje su pored italijanskog šampiona zainteresovani Milan i Juventus.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: