Murinjo traži više od Benzeme

Trener Real Madrida Žoze Murinjo rekao je da očekuje više od svog napadača Karima Benzeme, koji je ranije bio predmet kritika svojih saigrača.

Izvor: AK

Subota, 22.01.2011.

18:57

Default images

Brazilac Kaka, rekao je dan ranije da bi Benzema mogao malo više da se potrudi. "Svi mislimo isto što i Kaka, čak i Karim misli isto. Mora malo više da pruži", rekao je Murinjo.

Portugalski trener nije dao francuskom internacionalcu stalno mesto u prvom timu, a pozvao je ranije upravu kluba da dovedu još jednog napadača da zameni povređenog Gonsala Iguaina.

Iako je trenutno jedini klasični napadač, Benzema je i dalje rezervista, a ove sezone počeo je samo šest utakmica i postigao je jedan gol.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: