Veber i Fetel rešili nesuglasice

Vozač Red Bula Mark Veber izjavio je da se pomirio sa timskim kolegom i novim šampionom Formule 1 Sebastijanom Fetelom.

Izvor: B92

Nedelja, 02.01.2011.

22:48

Default images

Dvojac austrijske ekipe se nije baš najbolje slagao još od juna meseca, ali Australijanac kaže da su sada rešili sve nesuglasice i da su postigli dogovor pred sezonu koja počinje u martu.

"Naš odnos je dobar sada. Na kraju prošle godine smo razgovarali o nekim stvarima i rasčistili smo sve", rekao je Veber.

"Teško je naći vremena za takav razgovor u toku sezone, u žaru borbe, ali ćemo tokom zime imati mnogo prilika da obnovimo sve i obavimo još bolji posao bez ikakvih nesporazuma", naglasio je Veber.

Iako je na početku sezone izgledalo kao da će Veber i Fetel biti savršene timske kolege i da to ništa ne može da ugrozi, tako nije bilo, a Australijanac je izrazio veliko nezadovoljstvo jer je verovao da Red Bul daje poseban tretman, što su u timu izričito negirali. Veber je, takođe, istakao da je dodatan pritisak došao zbog toga što su i on i mladi Nemac bili u konkurenciji za titulu.

"Ljudi moraju da shvate da se jednom u 10-15 godina dešava da se dvojica vozača iz istog tima bore za titulu i zato se sve i tako desilo", istakao je Veber.

Ovogodišnji šampionat Formule 1 startuje Velikom nagradom Bahreina 13. marta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: