Van Basten: "Leonardova izdaja"

Legenda Milana Marko Van Basten, odlazak Brazilca Leonarda na klupu Intera, nazvao "izdajom".

Izvor: B92

Utorak, 28.12.2010.

12:08

Default images

Dolazak Leonarda na klupu Intera i dalje izaziva brojne komentare širom Italije, ali i šire. Jedan od onih kojima se dolazak Leonarda u Inter ne dopada je i legenda Milana, Marko van Basten...

Bivši napadač Milana priznaje kako ne može da shvati motive koji su Leonarda privukli na klupu Intera, bez obzira na ružan odlazak Brazilca iz Milana:

"Nemam apsolutno ništa protiv Intera, ali ne vidim ništa mudro u tome da neko iz Milana prelazi u redove najvećeg protivnika. Meni je to poput izdaje” rekao je Van Basten koji je međutim govoreći o Zlatanu Ibrahimoviću “zaboravio” da podseti, da je Šveđanin indirektno uradio istu stvar:

"Ekipa je nova, puna kvalitetnih igrača, ali njemu nije bila potrebna nova potvrda da može da igra na ovom nivou. Takav je bio u Interu i Juventusu, u Barseloni je imao problema sa trenerom”, rekao je Van Basten.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: