Vit za B92: "Minhen ima sve"

Nemcia Katarina Vit pričala je za B92 o prednostima koje ima Minhen u odnosu na protivkandidate, ali i o flimskim ulogama, o slikanju za Plejboj...

Izvor: B92

Petak, 26.11.2010.

20:02

Default images

Dvostruka osvajačica zlatne medalje u umetničkom klizanju boravila je u Beogradu kako bi promovisala kandidaturu Minhena za domaćinstvo ZOI 2018. godine.

„Postoje tri grada koji su kandidati za domaćinstvo Olimpijskih Igara 2018. godine. To su Pjeongčang u Južnoj Koreji, Enesi u Francuskoj i Minhen u Nemačkoj."

"To je takmičenje, a pobednik će biti odlučen šestog jula u Durbanu kada se održava finalna prezentacija.Do tada ima još puno vremena, mi već nekoliko meseci radimo prezetnacije.Pre dve nedelje smo u Akapulku imali prezentaciju, zatim smo bili na Azijskim Igrama u Guangžou, a sada smo došli i u Beograd na generalnu skupštinu Evropskih olimpijskih komiteta", rekla je Katerina Vit za B92.

Kompletan intervju sa jednom od najuspešnijih kluzačica svih vremena pročitajte ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: