Vlada Slovenije bez odluke o EP

Vlada Slovenije nije još odlučila da li će podržati kandidaturu nacionalnog košarkaškog Saveza za organizaciju Evropskog prvenstva za košarkaše 2013. godine.

Izvor: B92, Tanjug

Četvrtak, 18.11.2010.

18:08

Default images

Bilo je očekivano da će Vlada na sednici u četvrtak odobriti šest i po miliona evra, koliko organizator šampionata mora da uplati evropskom ogranku FIBA.

Na zahtev premijera Boruta Pahora ta odluka je odložena dok članovi Vlade ne budu upoznati sa svim finansijskim detaljima u vezi sa organizacijom prvenstva.

U ovom trenutku Slovenija je jedini kandidat za organizaciju završnog turnira šampionata ’starog kontinenta’ za košarkaše, pošto su iz različitih razloga iz trke ispali Hrvati i Italijani.

Odluku o tome da li će finansijski podržati organizaciju, Vlada Slovenije će morati da donese veoma brzo, jer bi 5. decembra trebalo da bude saopšteno gde će biti održan šampionat 2013. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: