Jovanović se nada boljoj igri

Košarkaši Partizana u sredu igraju u Poljkoj protiv Prokoma u četvrtom kolu grupe A u Evroligi.

Izvor: B92

Ponedeljak, 08.11.2010.

13:15

Default images

"Crno-beli" iz prva tri meča imaju pobedu i dva poraza, dok su Poljaci očajno startovali sa tri izgubljena meča, pa im je ovaj verovatno najbitniji u evropskom takmičenju.

Trener Partizana Vlada Jovanović rekao je da se nada da će njegovi košarkaši protiv Prokoma igrati bolje nego protiv Makabija i da će se videti napredak.

"Nadam se da ćemo igrati mnogo bolje nego protiv Makabija. Prošlo je sedam dana, trebalo bi da se u igri i pristupu vidi pomak", rekao je Jovanović novinarima pred odlazak u Poljsku. 

Tri poraza Prokoma nisu zavarala trenera šampiona Srbije, koji je rekao da očekuje jako tešku utakmicu.

"Utakmica protiv Prokoma biće jako teška, bez obzira na početak od 0/3. Imaju mnogo tranaca u timu, veliki budžet, a mnogo ulažu, ne samo ove godine, nego i prethodnih. Imaju veoma respektabilan sastav", rekao je Jovanović.

Centar Partizana Nejtan Džavai rekao je da se ekipa koncentrisala na utakmicu i da će se popraviti u odnosu na prošlu.

"Svaka evroligaška utakmica je teška. Spremili smo se i zaboravili poraz u prošlom kolu. Moramo da budemo koncentrisaniji nego pre, a najvažniji igrači moraju da se istaknu i pokažu više", rekao je Džavai.

Najveći problem Partizana je povreda Jana Veselog, za koga je Jovanović rekao da se oseća "mnogo bolje".

"Sada je mnogo bolje. Postoji velika verovatnoća da će biti u sastavu za sredu. Sada barem postoji mogućnost da bude u sastavu tima, koja do sada nije postojala", rekao je Jovanović.



Utakmica u sredu počinje u 20.15h.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: