Bekenbauer ne veruje u Bajern

Legendarni fudbaler Franc Bekenbauer ocenio je da Bajern iz Minhena ove sezone neće odbraniti titulu u Bundesligi.

Izvor: JT

Sreda, 13.10.2010.

21:31

Default images

„Mislim da Bajern ove sezone ne može da odbrani titulu, ali mogao bi da bude među prvih pet ekipa na kraju šampionata“, rekao je Bekenbauer.

Bekenbauer smatra da Bajernov stil igre ne donosi dobre rezultate i da ekipi mnogo nedostaju fudbaleri Frank Riberi i Arjen Roben, koji se još oporavljaju od povreda.

Morate nešto da uradite sa loptom. Nije rešenje šutirati je na jednu pa na drugu stranu, a onda da je vratite do golmana“, istakao je Bekenbauer.

Bajern je ove sezone zabeležio najgori start u prvenstvu, trenutno se nalazi na 12. mestu sa osam bodova i ima 13 manje od prvoplasiranog Majnca. U osmom kolu, za vikend, Bajern će igrati protiv Hanovera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: