Danas stavovi "večitih rivala"

Crvena zvezda izneće stav o dešavanjima u Đenovi posle današnjeg sastanka.

Izvor: B92, Tanjug

Sreda, 13.10.2010.

12:07

Default images

Ovu informaciju Tanjugu je potvrdio portparol trofejnog kluba Marko Nikolovski.

Utakmica Italija - Srbija prekinuta je zbog incidenta na tribinama, a među inicijatorima su identifikovani neki od vođa navijača Crvene zvezde.

"U ovom trenutku ne mogu ništa više od toga da kažem. Moramo biti strpljivi sledećih nekoliko sati, a predstavnici Crvene zvezde sigurno će se oglasiti povodom dogadjaja u Đenovi", poručio je Nikolovski.

Portparol Partizana Marko Vjetrović je najavio da je Upravni odbor "crno-belih" zakazan za 14 časova i da će na njemu biti reči o napadu na njihovog golmana Vladimira Stojkovića i o uzrocima prekida meča sa Italijom.

Kako je ranije najavljeno, o događajima u Đenovi svoj stav će tokom dana izneti i Fudbalski savez Srbije koji narednih dana očekuju brojne aktivnost i razgovori sa predstvanicima Evropske fudbalske unije uzrokovani incidentima na stadionu "Luiđi Feraris" zbog kojih će naš državni tim sasvim izvesno snositi posledice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: