Prvi Brazilac u Drini iz Zvornika

Bivši fudbaler OFK Beograda Roberto Karvaljo u nastavku sezone igraće za Drinu i biće prvi Brazilac u ekipi iz Zvornika.

Izvor: B92

Utorak, 14.09.2010.

14:38

Default images

Drina je poslednjeplasirana ekipa u fudbalskoj Premijer ligi BiH. Karvaljo igra na poziciji štopera, a letos je bezuspešno pokušavao da pronađe inostrani angažman, pa se odlučio da dodje u Drinu. Pre OFK Beograda, nastupao je za ekipe Internacionala i Ceare iz Brazila.

"Znam da je Drina u teškoj situaciji. Neće biti lako da izborimo opstanak, ali prvenstvo je tek na početku i svašta još može da se dogodi", rekao je Karvaljo.

Njegov debi se očekuje predstojeće subote, kada će u sedmom kolu Drina gostovati u Sarajevu, Željezničaru. U predhodnih šest kola, zvornički tim, debitant u ligi, osvojio je samo bod i prikovan je na dnu tabele.

Zbog slabih rezultata trener Mile Milanović je pre dva dana podneo ostavku, a uprava će do susreta sa Željezničarem odlučiti ko će biti novi trener Drine. Plasman u Premijer ligu BiH je najveći uspeh Drine u istoriji kluba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

11 h

Podeli: