Udovičić: "Zaslužena medalja"

Vaterpolisti Srbije osvojili su bronzu na Evropskom prvenstvu u Zagrebu, a selektor Dejan Udovičić zadovoljan je sigurnom igrom i pobedom protiv Mađarske.

Izvor: AK

Subota, 11.09.2010.

19:38

Default images

"Bili smo malo nervozni na samom početku susreta, ali kako je utakmica odmicala, igrali smo sve bolje", zadovoljno je konstatovao selektor "delfina".

On je istakao da je "mogao da očekuje" ovakav tok duela sa severnim komšijama i dodao da su se srpski reprezentativci tokom protekla dva dana susreli sa neuobičajenim pritiskom.

"Proteklh godina navikli smo da igramo finalne utakmice, a uoči večerašnjeg meča sa Mađarima postojala je opasnost da se sa Evropskog prvenstva vratimo bez odličja", napomenuo je Udovičić.

Selektor našeg državnog tima je podsetio da su "delfini" imali naporan polufinalni meč sa selekcijom domaćina šampionata i dodao da nije bilo nimalo lako da se ekipa vrati u pravi ritam nakon nesrećnog poraza u borbi za finale.

Kapiten, i do sada najbolji igrač konitnentalnog prvenstva u prestonici Hrvatske, Vanja Udovičić naglasio je da su njegovi saigrači i on želeli da osvoje pobednički pehar, ali da su posle svega zadovoljni osvojenom medaljom.

"Bilo je teško da damo sve od sebe u poslednjoj utakmici u sezoni, ali učinili smo veliki napor i na kraju slavili", zaključio je Udovičih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: