Mekinro napušta DK tim SAD-a

Selektor Dejvis kup reprezentacije SAD Patrik Mekinro najavio je da će posle plej-of meča za ostanak u Svetskoj grupi protiv Kolumbije podneti ostavku.

Izvor: AK

Ponedeljak, 06.09.2010.

18:45

Default images

"Teška srca sam doneo odluku o ostavci, ali sam shvatio da je to najbolje rešenje i za tim i mene", Partik koji je 2000. godine na mestu selektora nasledio brata Džona.

44-godišnji Mekinro je napomenuo da će se u nastavku karijere posvetiti radu na razvojnom teniskom programu SAD.

"Mesto selektora Dejvis kup reprezentacije zahteva veliko angažovanje i posvećenost. Odlučio sam da svu energiju ubuduće fokusiram na svoju porodicu kao i na razvojni program Američke teniske federacije", istakao je Mekinro.

Dejvis kup reprezentacija SAD izgubila je u prvom kolu Svetske grupe u martu ove godine protiv selekcije Srbije u Beogradu rezultatom 3:2.

Mekinro je 2007. godine predvodio reprezentaciju SAD 2007. koja je u finalu Dejvis kupu pobedila Rusiju rezultatom 4:1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: