Prijava protiv sekretara Napretka

Pripadnici Odseka za privredni kriminal u Kruševcu podneli su krivičnu prijavu protiv Miroslava Ivkovića (1945), generalnog sekretara fudbalskog kluba Napredak.

Izvor: B92, Beta

Ponedeljak, 06.09.2010.

14:07

Default images

Prijava je podneta zbog sumnje da je zloupotrebom položaja oštetio klub za 866.955 dinara.

U saopštenju policije navodi se da je Ivković u periodu od januara do avgusta 2010. godine, bez saglasnosti i naloga direktora kluba, podnosio zahtev Gradskoj upravi grada Kruševca za prenos sredstava, te da je, nakon uplate, u više navrata podizao taj novac.

"Osumnjičeni je time prekoračio granice službenih ovlašćenja i klubu naneo materijalnu štetu", navodi se u policijskom saoštenju.

Napredak je prošle sezone ispao iz Super lige, a ove sezone je u prva četiri kola Prve lige Srbija zabeležio jedan nerešen rezultat i tri poraza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: