Zorana Arunović prva na svetu

Reprezentativka Srbije Zorana Arunović zauzima prvo mesto na septembarskoj listi Medjunarodne federacije streljačkih sportova u disciplini vazdušni pištolj.

Izvor: B92

Četvrtak, 02.09.2010.

14:42

Default images

Arunović je zahvaljujući tituli svetske šampionke, osvojenoj nedavno na šampionatu u Minhenu, napredovala 57 mesta, dok je u disciplini malokalibarski pištolj izbila na drugu poziciju pomerivši se za 13 mesta.

Jasna Šekarić, koja je u vazdušnom pištolju na prethodnoj listi bila druga, sada je peta.

Vicešampion sveta vazdušnim pištoljem Andrija Zlatić došao je sa 42. na četvrto mesto rang liste, dok je dosadasnji broj jedan tim oružjem Damir Mikec sada drugi.

U disciplini malokalibarski pištolj Zlatrić ja zadržao osmo, a Mikec 11. mesto.
Nemanja Mirosavljev, bronzani MK puškom 3 puta 40 metaka, sa 37. mesta popeo se na peto, a Ivana Maksimović je osmim mestom u finalu MK puškom 3 puta 20 metaka prvi put ušla na svetsku rang listu i to odmah na 14. mesto.

Andrea Arsović je zadržala 11. poziciju u disciplini vazdušna puška.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: