Tošić ponovo strelac za CSKA

Srpski reprezentativac Zoran Tošić ponovo je postigao gol za CSKA u meču 19. kola ruske Premijer lige protiv Alanije 2:1.

Izvor: AK

Ponedeljak, 30.08.2010.

17:34

Default images

Bivši fudbaler Banata, Partizana i Mančester junajteda bio je strelac drugog gola u 69. minutu. Sedam minuta kasnije zamenio ga je Šemberas.

CSKA je prethodno poveo preko Dumbije u četvrtom minutu, a u 90. je smanjio Floresku iz penala. „Armejci“ su trenutno treći na tabeli sa 36 bodova, jednim manje od Rubina koji je odigrao dve utakmice više.

Lider Zenit (šest bodova više od Rubina) bio je ubedljiv u Moskvi protiv Lokomotive sa 3:0 sa Aleksandrom Lukovićem i Dankom Lazovićem koji su odigrali svih 90 minuta. Aktuelni šampion Rubin remizirao je 1:1 sa Spartakom u Naljčiku, a bod domaćem timu doneo je srpski internacionalac Milan Jovanović golom sa 70 metara.

Marko Lomić takođe je odigrao ceo meč u 19. kolu, ali je njegov Dinamo poražen od Toma minimalnim rezultatom. Na isti način prošao je Dušan Anđelković sa Rostovom u Amkaru, a nešto više uspeha na gostovanju imao je Nenad Đorđević jer su njegova Krilja Sovjetov remizirala sa Saturnom 1:1.



Premijer liga, 19. kolo:
CSKA – Alanija 2:1
Lokonotiva – Zenit 0:3
Tom – Dinamo 1:0
Spartak Naljčik – Rubin 1:1
Saturn – Krilja Sovjetov 1:1
Amkar – Rostov 1:0
Terek – Spartak 2:0

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: