Stanojević: "Moglo je ubedljivije"

Aleksandar Stanojević zadovoljan je pobedom Partizana protiv OFK Beograda, ali je dodao da je ona mogla da bude i ubedljivija.

Izvor: AK

Nedelja, 29.08.2010.

21:24

Default images

"Svih 90 minuta smo kontrolisali igru, a pobeda ni u jednom trenutku nije dolazila u pitanje. Pored dva postignuta gola, imali smo još dobrih šansi. Pružili smo svoj trenutni maksimum".

Igrači obe ekipe pred početak utakmice na teren su izašli noseći majice sa brojem 15 na kojima je pisalo Vilotić i "Svi smo uz tebe".

Na taj način pružili su podršku štoperu Crvene zvezde Milanu Vilotiću, koji će uskoro u Bolonji operisati tumor.

"Svima je bilo teško kad smo čuli. Ovu akciju su smislili igrači, sve je bilo spontano. Svi smo uz njega i želimo mu brz oporavak", poručio je Stanojević.

Trener OFK Beograda Dejan Đurđević ocenio je da je Partizan zasluženo pobedio, ali da su njegovi fudbaleri napravili dosta grešaka.

"Nismo smeli da dozvolimo sebi da, protiv ekipe kao što je Partizan, poklanjamo loptu u noge rivalu. Primili smo gol posle prvog šuta Partizana, a kada smo u 45. minutu primili i drugi, meč je definitivno bio gotov", kazao je Đurđević.

Strateg OFK Beograda takođe je poželeo igraču Zvezde Milanu Vilotiću sreću i brz oporavak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: