Liga B: Remi Rada i Zvezde

U prvom kolu lige drugih timova fudbaleri Crvene zvezde i Rada remizirali su u utorak na Banjici 1:1 (0:1).

Izvor: AK

Sreda, 25.08.2010.

13:31

Default images

Zvezda je povela u prvom poluvremenu golom Danijela Mihajlovića, koji je istog dana došao u klub, ali je u nastavku meča domaćin izjednačio preko Malbašića.

“Drago mi je što sam odmah zaigrao i odlična stvar je što je pokrenuta ova liga, jer će tako igrači koji su u drugom planu takođe biti u takmičarskom ritmu. Nadam se da je ovaj meč samo uvod u moje dobre partije”, rekao je posle meča Danijel Mihajlović.

Zvezda je potpuno dominirala u prvom poluvremenu. Većina napada išlo je po desnoj strani. I pored toga prvi su zapretili fudbaleri Rada, ali je dobro branio Bajković.

Zvezdi se inicijativa isplatila pred kraj prvog dela igre. U kaznenom prostoru oboren je Perović, Jeremić je šutirao penal, a Borjan odbranio. Ipak, posle kornera lopta je došla do novajlije Mihajlovića, koji je bio precizan.

Odmah na početku drugog poluvremena Rad je uspeo da izjednači. Akciju koja i nije previše obećavala uspešno je završio Malbašić. Do kraja meča Zvezda je imala više prilika za pobedu, međutim, udarci Perovića, Bogdanovića i Despotovića završavali su uglavnom pored ili preko gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: