Milan Vilotić teško bolestan

Fudbalski klub Crvena zvezda obavestio je javnost da će prvotimac tog kluba Milan Vilotić u narednom periodu biti van takmičarskog pogona.

Izvor: JT

Utorak, 24.08.2010.

15:59

Default images

Posle utakmice prvog kola Jelen Superlige, odigrane 14. avgusta, Vilotić je upućen na snimanje desne lopatice.

Tada je urađen lekarski pregled na kome je utvrđeno da Vilotić ima zdravstveni problem koji zahteva hiruršku intervenciju. Najbolja klinika za takvu vrstu intervencija se nalazi u Bolonji i igrač crveno-belih će na njoj narednih dana biti podvrgnut hirurškom zahvatu.

Crvena zvezda u svom saopštenju kaže da će svi drugovi iz tima, zaposleni u klubu, uprava i svi naši navijači biti uz Milana Milana Vilotića i njegovu porodicu.

Naš Milan će pobediti i na ovoj životnoj utakmici koju igra. Čekamo ga da se vrati iz Bolonje, nastavi da trenira i zauzme svoje mesto u timu. Do tada učinićemo sve da nadoknadimo njegovo odsustvo. Igraćemo za njega i svaka naša pobeda, i svaki naš gol biće za Vilotu”, kaže se u saopštenju.

Odmah po saznanju da Vilotića očekuje lečenje kontaktiran je kapiten reprezentacije Srbije, prvotimac Intera i nekadašnji kapiten Crvene zvezde Dejan Stanković, koji je pomogao u kontaktu do klinike u Bolonji, na kojoj će Vilotić nastaviti lečenje.
crvenazvezdafk.com
Želimo da javnost zna razloge Milanove pauze da ne bi dolazilo do nagađanja. Ovim putem molim sve medije i javnost da imaju razumevanja. Milan je prvotimac Zvezde, odličan fudbaler i još bolji čovek. Predstoji mu odlazak u Italiju gde će biti urađene dodatne analize kako bi se utvrdila terapija i dalji tok lečenja. U ovom trenutku je najvažnije Milanovo zdravlje, a mesto u timu ga svakako čeka”, rekao je Andrija Kleut, generalni sekretar Crvene zvezde.

Milan Vilotić ističe da je pred njim još jedan težak zadatak i velika borba kakve je u životu imao mnogo.

Upućen sam u sva dešavanja i predstoji mi odlazak u Bolonju. Izabrao sam kliniku zajedno sa porodicom i verujemo zajedno da će sve biti kako treba. Prve analize su pokazale da u toj kalcifikaciji ima i tumorodinog tkiva koje će biti dodatno analizirano pa će onda biti donešena odluka. Još uvek ne znam šta je sledeći korak u lečenju, ali to ćemo znati za par dana. Nije lako, ali ovo gledam kao još jednu tešku utakmicu i jakog protivnika. U ovom trenutku se osećam dobro kao i poslednjih nedelja, ali mirovanje je obavezno”, rekao je Vilotić i dodao, “Molim sve predstavnike medija da se za dodatne informacije obraćaju FK Crvena zvezda koja će svima iskreno izaći u susret. Ovo je sada moja privatna borba koja će imati veze sa fudbalom tek kad se oporavim”.

Fudbalski klub Crvena zvezda je, takođe, pozvao sve navijače kluba da isto podrže i budu uz Milana Vilotića i sada kad nije na terenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

268 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: