Nema revizije ugovora sa Rusima

Ugovor koji je FK Crvena zvezda potpisao sa "Gazpromom", ne podleže reviziji zbog eventualnog neuspeha u kvalifikacijama za Ligu Evrope, saznaje B92.

Izvor: B92

Nedelja, 01.08.2010.

09:26

Default images

Pojedini beogradski mediji naveli su da će beogradski klub ostati uskraćen za značajan deo novca, ukoliko dožive neuspeh u dvomeču sa Slovanom.

Kako saznaje B92, ugovor Zvezde i „Gazproma“ potpisan na pet godina, sadrži klauzule o bonusima u slučaju plasmana u LE, osvajanja prvenstva i kupa.

Bonus za plasman u Ligu Evrope, pretpostavlja se vredniji od 'osnovnog dela', neće, logično, biti isplaćen ako se Zvezdina 'evropska priča' završi već u Bratislavi.

B92 saznaje da predstavnici ruske kompanije nisu tražili veća ovlašćenja u klubu, odnosno više mesta u Izvršnom odboru kluba.

Beogradski mediji bavili su se danima visinom ugovora sa "Gazpromom", a 'licitiralo se' sumom od pet pa čak do 30 miliona evra za tri godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

88 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: