Masa: "Nisam drugi vozač Ferarija"

Vozač Ferarija Felipe Masa negirao je da je drugi vozač ekipe i dodao da će u predstojećoj trci Formule 1 za Veliku nagradu Mađarske dati sve od sebe da pobedi.

Izvor: NK

Četvrtak, 29.07.2010.

20:37

Default images

Brazilac je rekao da nema nameru da propusti timskog kolegu Fernanda Alonsa ako se na Hungaroringu budu borili za pobedu.

On je dodao da će trijumfovati ako se ponovi situacija sa prošlonedeljne trke za Veliku nagradu Nemačke.

"Boriću se za pobedu na Hungaroringu bez obzira na uslove. Kada budem mislio da sam drugi vozač u ekipi prestaću da se takmičim", rekao je Masa.

Ferari je prošle nedelje novčano kažnjen 100.000 dolara pošto su sudije utvrdile da je iz boksa italijanske ekipe u 49. krugu trke naređeno Masi da propusti Alonsa. Masa je do tada bio u vođstvu, ali je morao da posluša naređenje i propusti Španca. Alonso je na kraju pobedio, a Masa je zauzeo drugo mesto.

Masa je rekao da ga je situacija iz prošlonedeljne trke ojačala i odbacio sugestiju brazilskog novinara da je izdao svoju zemlju poslušavši naredbu iz boksa.

"Za svoju zemlju uvek dajem sve od sebe. Za mene je domovina najvažnija stvar i mnogo puta u životu sam dokazao šta sam spreman da uradim za Brazil", rekao je Masa.

Trka za Veliku nagradu Mađarske vozi se u nedelju od 14 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: