Jovetić: “Barsa me ne zanima”

Napadač Fiorentine Stevan Jovetić izjavio je da ga ne privlači to što je, kako mediji navode, Barselona zainteresovana za njega.

Izvor: B92, eurosport

Četvrtak, 22.07.2010.

11:14

Default images

Nekadašnji kapiten Partizana je jedan od najperspektivnijih mladih fudbalera u Evropi, koji je prikazao sjajne igre za Fiorentinu prošle sezone, kako u Italiji, tako i u Evropi.

Mediji navode da Barselona, kao i Volfsburg već neko vreme prate nastupe 20-godišnjeg fudbalera i Jovetić je izjavio da je počastvovan interesovanjem velikih klubova, ali da je srećan u Firenci.

Moj agent i ja smo čuli i pročitali da je Barselona zainteresovana. Barsa je jedan od najvećih svetskih klubova, ali je takođe i ekipa koja je već formirana. Takođe, doveli su i Davida Vilju ovog leta, tako da bi u ovom momentu bilo veoma teško izboriti se tamo za mesto u timu”, smatra talentovani fudbaler.

Jovetić je dodao da u Fiorentini može redovno da igra i da unapredi svoju igru.

Fiorentina je Jovetića dovela iz beogradskog Partizana 2008. godine, za sumu od oko osam miliona evra, a crnogorskom reprezentativcu je ostalo još tri godine ugovora sa ‘violom’.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: