Bez rasprave o novoj tehnologiji

Tehnologija kojom se proverava da li je lopta prešla gol liniju neće biti tema sastanka fudbalskih zakonodavaca na sastanku u Velsu.

Izvor: NK

Ponedeljak, 19.07.2010.

13:58

Default images

Tehnička komisija FIFA sastaće se u sredu u Kardifu, a jedina tema sastanka biće nastavak eksperimenta sa većim brojem sudija na terenu.

Predsednik FIFA Sep Blater je tokom šampionata sveta u Južnoj Africi rekao je da će o novoj tehnologiji raspravljati prvom prilikom, ali se to ipak neće desiti Velsu.

„Na ovonedeljnom sastanku će se ratifikovati zahtevi za nastavkom ekperimenta sa većim brojem pomoćnih sudija, koji smo koristili prošle sezone u Ligi Evrope. Na prvom narednom zavničnom sastanku u oktobru razgovaraćemo i o drugim temama“, rekao je portparol FIFA.

Zahtevi za novom tehnologijom intenzivirani su pošto očigledan gol reprezentativca Engleske Frenka Lamparda nije priznat u osmini finala protiv Nemačke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: