U20: Đokić razočaran odnosom igrača

Selektor U20 reprezentacije Srbije Boško Đokić razočaran je odnosom pojedinih igrača posle poraza od Ukrajine na EP u Hrvatskoj.

Izvor: AK

Sreda, 14.07.2010.

12:06

Default images

"Na kraju poluvremena smo sa plus osam otišli na minus osam, što nam se inače dešavalo zbog neregulisanih odnosa u odbrani".

"Potpuno isto je bilo i na kraju. U pitanju su sve isti igrači. Nemam racionalno objašnjenje zašto", rekao je Dokić koji nije imenovao igrače koji su ga razočarali.

Šef stručnog štaba najboljeg srpskog tima do 20 godina istakao je da je odnos pojedinaca prema dresu koji nose isti kao "prema nekoj krpi".

"Završnicu prvog i drugog poluvremena kao da su igrali neki drugi igrači, neki momci za koje reprezentacija Srbije ne znači ništa. Osim možda škole košarke i geografskog pojma".

Ipak, iako je bio ljut, Boško Đokić i dalje veruje u svoj tim.

"Mislim da smo tu negde što se tiče prave igre. Čini mi se da po kvalitetu zaslužujemo više".

Naša mlada reprezentacija u sredu u 19 časova igra protiv Grčke u poslednjem kolu druge faze takmičenja. S obzirom da je Letonija pobedila Litvance, Srbija je već u četvrtfinalu, ali ne zna se sa kog mesta na tabeli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: