'Izdajica' Spanulis otišao u Pirej

Grčki košarkaš Vasilis Spanulis i zvanično je prešao iz Panatinaikosa u Olimpijakos.

Izvor: SO

Nedelja, 11.07.2010.

23:33

Default images

Spanulis će godišnje zarađivati 2,4 miliona evra (neto) i tako će postati najplaćeniji košarkaš u Evropi.

Prošle sezone reprezentativac Grčke je u Evroligi imao prosečno 10,5 poena i 3,8 asistencija, a u nacionalnom šampionatu je beležio 10,1 poena i 3,3 asistencije po utakmici.

Spanulis je karijeru počeo u Larisi, zatim je četiri sezone proveo u Marusiju, a potom je postao član Panatinaikosa. Nakon neuspešne NBA avanture u Hjustonu u sezoni 2006/2007., ponovo se vratio u tabor atinskih ’zelenih’.

Vasilis Spanulis je veoma brz košarkaš, prodoran, a njegov karakteristični potez je šut sa zadrškom kojim često rešava kontre i polukontre. Ima dobar šut za tri poena, a najveća mana mu je što je ponekad brzoplet i ume često da gubi lopte kada ne počne utakmicu na željeni način.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: