Kuzmanovski: "Iskustvo uz Partizan"

Stevica Kuzmanovski, nekadašnji fudbaler Partizana, danas trener jermenskog Banantsa, veruje u pobedu 'crno-belih' nad Pjunikom.

Izvor: B92

Četvrtak, 08.07.2010.

21:32

Default images

"Uvek se treba plašiti protivnika, sportski strah mora da postoji, ali, realno gledano, Partizan je mnogo iskusniji tim, pogotovo za međunarodnu scenu, i samim tim je favorit," kaže Kuzmanovski za Večernje novosti.

"Ne mogu da procenim koliko je prvak Srbije u prednosti, pošto osim informacija iz novina, ne poznajem dobro tim Partizana. Ali, svima je jasno da što ubedljivija pobeda u Beogradu obezbeđuje miran revanš u Jermeniji."

Kuzmanovski kaže da bi Pjunik mogao da dođe u Beograd jači nego što je bio tokom sezone koja je u Jermeniji na sredini.

"Poslednjih dana Pjunik uveliko dovodi pojačanja, neki su stigli, o nekima se još govori, ali ne znam da li će neko od njih i ko zaigrati već u Beogradu. Neophodni su im novi igrači, jer im je tim koji je počeo novo prvenstvo slabiji od prošlogodišnjeg," rekao je Kuzmanovski a preneo beogradski dnevnik.

Ekipa koju vodi Kuzmanovski, Banants, nedavno je pobedila Pjunik sa 3:2 i preuzela vodeće mesto na tabeli.

"Moj Banants je pobedio nedavno u derbiju, bili smo sve vreme bolji, ali ne treba ih potceniti, ekipa im je dugo na okupu, znaju da igraju, a pogotovo su dobri u napadačkoj liniji. Međutim, skauti Partizana su došli da ih snime, videli su ih na delu, ne sumnjam da će 'crno-beli' spremno dočekati dvomeč," kaže Stevica Kuzmanovski.

Banants je, inače, eliminisan u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope od kiparskog Anortozisa (0:3, 0:1).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Podeli: