Džejms trenirao, čeka se odluka

Najtraženiji košarkaš današnjice LeBron Džejms prekinuo je svoju letnju pauzu i na kratko se vratio na teren.

Izvor: LB

Ponedeljak, 05.07.2010.

23:51

Default images

Džejms, koji je trenutno slobodan igrač, neplanirano se pojavio na svojoj ’Nike Skils Akademiji’.

U međuvremenu sportska javnost s nestrpljenjem očekuje njegovu odluku o tome gde će nastaviti karijeru. Kako američki mediji prenose Džejms nije trebalo da se pojavi na Akademiji pre utorka.

Međutim, jedan od najboljih svetskih košarkaša se u ponedeljak, nešto pre 15 časova, pojavio u ’Rods Areni’ i zatražio ključeve od glavne svlačionice. Džejms je bio u pratnji bivšeg saigrača iz Klivlend Kavalirsa Dejmona Džonsa.

On je posle zagrevanja šutirao sa svojim najboljim prijateljem Krisom Polom, igračem Nju Orleansa. U nastavku treninga dvostrukom najkorisnijem igraču NBA lige (MVP) pridružili su se Džavad Vilijams (klivlend) i Romeo Trevis, saigrač iz srednje škole.

Trening su pratili brojni mediji, koji sa nestrpljenjem očekuju vest gde će Džejms igrati naredne sezone.

Posle sat vremena treninga petorka Džejms, Pol, Džons, Vilijams, Trevis odigrala je trening meč protiv nekoliko koledž zvezda. U tom trenutku organizatori su zamolili medije da prestanu da snimaju, verovatno iz straha da se ne ponovi situacija sa prošlogodišnjeg kampa. Tadašnji polaznik kampa Džordan Kraford je na jednom trening duelu zakucao preko Džejmsa, a taj snimak je postao veliki hit na internetu.

Očekuje sa da LeBron Džejms neće objaviti gde nastavlja karijeru sve srede, kada se završava kamp. Prošle nedelje on je dobio ponude Klivlenda, Nju Džersija, Njujorka, Majamija, LA Klipersa i Čikaga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: