Krstajić: "Iskreno, zadovoljan sam"

Kapiten Partizana Krstajić rekao je da je "za to da se angažuje još jedan iskusan igrač".

Izvor: B92

Ponedeljak, 05.07.2010.

23:39

Default images

"Iskreno, zadovoljan sam, bez obzira što će sigurno neko da se pita čime to mogu da budem zadovoljan kad smo izgubili tolike utakmice. Zato govorim uopšteno, jako dobro se radilo, bili smo posvećeni treninzima, igri, taktičkim zadacima. Noge su u ovom periodu teške, pa su se dešavale i greške. Tu polazim prvo od sebe," kaže Mladen Krstajić za Sport.

Krstajić je rekao isto što i trener Stanojević, da mladi igrači "imaju kvalitet ali ne mogu da nose igru".

"Prvi tim dosta dobro funkcioniše. Taktički kao ekipa izgledamo dobro, ali smo primali golove iz individualnih grešaka. Sve je to normalno, jer je ekipa umorna," rekao je Krstajić, "Mladi neosporno imaju kvalitet, ali ne mogu da nose igru. Mogu da budu alternative za dvadesetak minuta, jer su mladi i tek treba da stasaju. Radni, su, vredni i poslušni, što je bitan preduslov za uspeh."

Kapiten 'crno-belih' rekao je i da se slaže sa Stanojevićem.

"Nije moje da pričam o tome, ima ko brine o igračkom kadru, ali bilo bi dobro da dođe bar jedan iskusan fudbaler i rastereti odgovornosti klince u ekipi."

Iskusni štoper najavljuje neizvesniju sezonu nego što je bila prethodna.

"Vidim da je Crvena zvezda vratila Ognjena Koromana, koji je sjajan igrač, da se Vojvodina pojačala, Spartak takođe. Svakako će nam to otežati odbranu titule, ali idemo na duplu krunu, jer ovaj tim ima kvalitet da ponovo bude iznad svih," kaže Krstajić.

Fudbaleri Partizana vraćaju se u utorak iz Austrije a u Beogradu će se pripremati za prvu takmičarsku utakmicu u sezoni, duel sa jermenskim Pjunikom u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona 14. jula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: