Održan Beach Masters u Kragujevcu

Na peščanim terenima ispred Skupštine grada Kragujevca u sjajnoj atmosferi završen je prvi turnir ovogodišnje, treće serije Vip Beach Masters turnira.

Izvor: B92

Nedelja, 20.06.2010.

23:35

Default images

Pobednici turnira su Srđan Veckov i Davor Brčić u muškoj i gostujući tim Asja Dinova i Svetla Angelova iz Bugarske u ženskoj konkurenciji.

Pobednicima u obe konkurencije dodeljeni su trofeji, kao i novčane nagrade od 1.800, odnosno 1.300 evra.

Za kvalifikacije se prijavilo čak 46 muških i 14 ženskih ekipa, dok se u glavnom delu turnira takmičilo 16 muških i omsa ženskih timova. Pobednici turnira u muškoj konkurenciji Srđan Veckov i Davor Brčić su u uzbudljivom finalu bili uspešniji od tandema Žarko Kisić i Drago Teodorović koji je osvojio srebrnu medalju. Bronzana medalja pripala je timu u sastavu Goran Marić i Jovan Šajnberger.
U ženskoj konkurenciji, pobednički tim Asja Dinova i Svetla Angelova iz Bugarske je u sjajnom meču za nijansu nadigrao drugoplasirani tandem Nataša Borki i Tanja Burmazović, koje su u generalnom plasmanu na prošlogodišnjem Vip Beach Mastersu osvojile bronzu. Treće mesto pripalo je Ivani Isailović i Jeleni Blagojević, prošlogodišnjim šampionkama Srbije u odbojci na pesku. Svim učesnicima finala veliku podršku pružila je kragujevačka publika koju ni povremena kiša nije sprečila da sa punih tribina prati mečeve Vip Beach Mastersa.

Vip Beach Masters 2010 – Prvenstvo Srbije u odbojci na pesku nastavlja se turnirima u Nišu, od 6. do 8. avgusta i Novom Sadu, od 27. do 29. avgusta. U organizaciji Vipa i Odbojkaškog saveza Srbije, Novi Sad će po drugi put biti domaćin prestižnog CEV Čelendžer turnira, od 21. do 25. jula, koji će na plaži Štrand okupiti najbolje igrače odbojke na pesku u Evropi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: