Ana za B92: "Verujem u sebe"

Pre tri godine Ana Ivanović je igrala u polufinalu Vimbldona i tako zabeležila svoj najbolji rezultat na najprestižnijem teniskom turniru na svetu.

Izvor: NK

Nedelja, 20.06.2010.

18:01

Default images

Međutim, usledila je eliminacija u trećem kolu 2008. i predaja meča u osmini finala prošle godine zbog povrede.

Šampionka Rolan Garosa iz 2008. govori za B92 razočaranjima zbog poraza, o tome šta je potrebno da bi ponovo bila ona stara...

"Nije lako. Moram da priznam da sam veoma uznemirena, ljuta zbog nekih poraza. Ali kada je reč o tenisu, uvek imamo sledeću nedelju, sledeći turnir, tako da je to prilika da poraze brzo ostavimo iza sebe. Neki porazi ostaju sa mnom duže i potrebno mi je više vremena da se oporavim. Podrška mog tima i navijača i njihova vera u mene su mi takođe važni."

Kompletan intervju možete pročitati ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: