SAD 1994, senka na pobedu Brazila

Svetsko prvenstvo odigrano je 1994. godine u Sjedinjenim Državama, a dobio ga je Brazil.

Izvor: B92

Nedelja, 20.06.2010.

10:59

Default images

Ipak, sliku Roberta Bađa koji je promašio odlučujući jedanaesterac u finalu i presrećnih Brazilaca koji su pobedu posvetili velikom vozaču Formule 1 Airtonu Seni koji je te godine poginuo neposredno posle šampionata u senku će baciti vest o ubistvu u Kolumbiji.

Reprezentativac te zemlje Andreas Eskobar ubijen je u Medeljinu zbog toga što je autogolom u utakmici sa domaćinom eliminisao svoj tim. Dijego Armando Maradona bio je dopingovan, gluplji i tužniji način da se Veliki Dijego oprosti od svetskih prvenstava teško je zamisliti.

Opširnije na specijalu posvećenom Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

21 h

Podeli: