Engleski mediji i golman Grin

Autori naslova u engleskim medijima žestoko su kritikovali veliku grešku golmana fudbalske reprezentacije Roberta Grina, u utakmici između Engleske i SAD (1:1).

Izvor:

Nedelja, 13.06.2010.

13:43

Default images

"Ruka od ilovače ili Ruka glupaka" (Hand of Clod) bio je naslov na naslovnim stranama dva tabloida - News of the World i Sandej miror.

Više od dve decenije Britanci opisuju gol Dijega Maradone koje je izbacio Englesku sa Mundijala 1986. godine izrazom "Božja ruka" (Hand of God).

News of the World je opisao utakmicu frazom "Shock 'N' Draw" (šok i nerešeno), a onda je upitao da li je golman suviše "zelen" za reprezentaciju, sa aluzijiom na prezime prvog čuvara mreže po izboru selektroa Kapela.

Sandej tajms je meč opisao povezujući ga sa besom Amerikanaca zbog izlivanja nafte sa bušotine britanskog proizvođača nafte Britiš petroleum koja još ne može da se zaustavi.

"Katastrofalna prsotina zbog koje se Jenkiji neće buniti", naslov je u Sandej tajmsu.

Opširnije na našoj stranici posvećenoj Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: