Raković na meti Montepaskija

Srpski centar Milovan Raković vrlo je blizu prelaska u Montepaski Sijenu, navode neki ruski i srpski mediji.

Izvor: SO

Nedelja, 13.06.2010.

12:02

Default images

Raković iza sebe ima fantastičnu sezonu u Spartaku iz Sankt Peterburga – u Evrokupu je prosečno beležio 14,3 poena i 6,3 skoka, dok je u ligi imao 15,2 poena i 6,4 skoka po utakmici.

Raković je visok 208cm, ima 25 godine, a na NBA draftu 2007. godine Dalas Meveriski birali su ga kao 60. pika i prosledili ga Orlando Medžiku.

U Montpaskiju traže zamenu za Bendžamina Ezea, a snažni Raković mogao bi da bude idealno rešenje jer je slobodan igrač. Pre Spartaka, Raković je nastupao za Megu, Atlas i Polet keramiku, a kao junior je trenirao u Partizanu.

Montepaski je višestruki prvak Italije, a u nedelju odbranu titule počinju prvom utakmicom finalne serije sa Armani džins Milanom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: